Haemme uusia yhteistyökumppaneita!

Keihäskarnevaalit on vuosittain Pihtiputaalla järjestettävä keihäänheiton kärkitapahtuma. Se on ylivoimaisesti merkittävin perinteen jatkaja sekä tietotaidon siirtäjä suomalaisessa keihäänheitossa. Vuonna 2021 Keihäskarnevaalit järjestetään jo 50. kerran!

Karnevaalien tarkoituksena on edistää suomalaista keihäänheittoa ja kasvattaa uusia huippuheittäjiä. Tärkeimpänä tavoitteenamme on nostaa Suomi jälleen keihäänheiton terävimpään kärkeen. Keihäskarnevaalien ”kasvatteja” ovat käytännössä kaikki suomalaiset menestysheittäjät 1980-luvulta lähtien.

Keihäskarnevaalien päätapahtumaan odotetaan paikalle noin 500 kävijää. Ylen televisioima kilpailu saavuttaa lisäksi noin 200 000  tv-katsojaa. Karnevaaliviikon nuorten kilpailuihin ja keihäskouluun osallistuu noin 250 heittäjää, valmentajaa ja tukijoukkojen edustajaa yhteensä jopa kymmenestä eri maasta.

Vastineemme kumppaneillemme

Voimme tarjota monenlaisia vastineita, kuten näkyvyyden noin 1,5 h tv-lähetyksessä (Yle), kisa-alueella, keihäskoulun paidassa sekä verkkosivuillamme. Kumppanimme saa myös oikeuden käyttää viestinnässään Keihäskarnevaalien sponsor-statusta. Muita etuja ovat mm. vapaaliput vip-katsomoon pääkilpailussa sekä vain sponsoreille tarkoitettu verkostoitumistapahtuma.

Olemme luoneet valmiita yhteistyöpaketteja, jotka ovat tukisummineen

  • Yhteistyökumppani 3 000 €
  • Tukija 1 000 €
  • Tavarantoimittajakumppani
  • Alueellisen keihäskoulun kummi 1 000 €

Ota yhteyttä ja tule osaksi suomalaisen keihäänheiton menestystarinaa!
Riku Valleala, p. 050 328 1174 tai Manu Aunola, p. 0400 529 418 , keihaskarnevaalit@gmail.com

Yhteistyökumppanit:

Tukijat: