Vanhempain ja valmentajien ryhmä

Koko perhe voi hyvin nauttia ja ennen kaikkea oppia keihäänheiton saloja Pihtiputaan pitkänä viikonloppuna. Lapset keihäskoulussa Suomen parhaiden valmentajien opissa, mutta aikuisille tarjotaan ihan samaa. Vanhempien lisäksi ryhmän ohjelma on suunnattu seurojen ohjaajille ja valmentajille sekä aikuisurheilijoille, jotka haluavat saada lisäoppia keihäänheitossa.

Vanhempainryhmälle on suunniteltu koko keihäskoulun ajaksi oma ohjelma, jossa parhaat asiantuntijat kertovat ja näyttävät keihäänheiton tekniikka- ja fysiikkaharjoittelusta. Luvassa myös luentoja ja harjoitusseurantaa kentällä. Ja tekemällä sitä oppii parhaiten, joten ilman muuta heittämäänkin pääsee 🙂

Karnevaalipaketin sisältö vanhempainryhmällä:

  • Koulutuksen vanhempainryhmässä maan parhaiden keihäsvalmentajien voimin sekä muun karnevaaliohjelman
  • Ruokailut täyshoidolla (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) keskiviikon lounaasta alkaen.
  • Koulumajoituksen keskiviikosta sunnuntaihin.
  • T-paidan

Vanhempainryhmän hinta on 160 €. Mikäli valmentaja tuo Keihäskarnevaaleille vähintään 8 omaa valmennettavaa tai 8 urheilijaa samasta seurasta, saa valmentaja ilmaisen karnevaalipaketin vanhempainryhmään.

Muut majoitusvaihtoehdot

Pihtiputaalla on tarjolla erilliseen hintaan myös motelli- ja hotellitason majoitusta sekä muutamia rivitaloasuntoja karnevaalien ajaksi. Näistä majoituksista voi tiedustella majoituspäällikkö Tuula Kinnuselta: martuukinnunen@gmail.com, puh. 040 777 4299.