Vanhempain ja valmentajien ryhmä

Koko perhe voi hyvin nauttia ja ennen kaikkea oppia keihäänheiton saloja Pihtiputaan pitkänä viikonloppuna. Lapset keihäskoulussa Suomen parhaiden valmentajien opissa, mutta aikuisille tarjotaan ihan samaa. Vanhempien lisäksi ryhmän ohjelma on suunnattu seurojen ohjaajille ja valmentajille sekä aikuisurheilijoille, jotka haluavat saada lisäoppia keihäänheitossa.

Vanhempainryhmälle on suunniteltu koko keihäskoulun ajaksi oma ohjelma, jossa parhaat asiantuntijat kertovat ja näyttävät keihäänheiton tekniikka- ja fysiikkaharjoittelusta. Luvassa myös luentoja ja harjoitusseurantaa kentällä. Ja tekemällä sitä oppii parhaiten, joten ilman muuta heittämäänkin pääsee 🙂

Karnevaalipaketin sisältö vanhempainryhmällä:

  • Koulutuksen vanhempainryhmässä maan parhaiden keihäsvalmentajien voimin sekä muun karnevaaliohjelman
  • Ruokailut täyshoidolla (aamupala, lounas, päivällinen, iltapala) keskiviikon lounaasta alkaen.
  • Koulumajoituksen keskiviikosta sunnuntaihin.
  • T-paidan

Vanhempainryhmän hinta on 175 €. Jos oma lapsi osallistuu Keihäskouluun, on vanhempainryhmä ohjelma tällöin ilmainen vanhemmille. Siinä tapauksessa tulee maksaa vain ruokailupaketti (80 €) tai yksittäiset ateriat oman tarpeen mukaisesti. Koulumajoitus on ilmainen.

Mikäli valmentaja tuo Keihäskarnevaaleille vähintään 8 omaa valmennettavaa tai 8 urheilijaa samasta seurasta, saa valmentaja ilmaisen karnevaalipaketin vanhempainryhmään.