Majoitus

Karnevaalipaketin majoitus tapahtuu koululuokassa. Karnevaaleilta on luokassa makuualusta, mutta tarvitset mukaan makuupussin tai vastaavan. Toki voit ottaa mukaan kotoa lisäpatjan, jos haluat takuulla pehmät yöunet…

Aikuinen, siis esimerkiksi isä tai äiti, voi majoittautua luokassa ihan ilmaiseksi. Jos aikuinen ei kuulu aikuisryhmään, hän ostaa vain erikseen ruokaliput.

Pihtiputaalla on tarjolla koulumajoituksen lisäksi myös motelli- ja hotellitason majoitusta sekä muutamia rivitaloasuntoja karnevaalien ajaksi. Näille on tietysti oma hintansa. Näihin majoituksiin vastaa majoituspäällikkö (tiedustelut ja varaukset) Tuula Kinnunen: martuukinnunen@gmail.com, puh. 040-777 4299

Turvallisuus- ja järjestyksenvalvontasuunnitelma majoituksen osalta:

  1. Nuorien yöpyminen tapahtuu ikäluokittain eli saman ikäiset samaan huoneeseen, esim. 9-11, 13, 15, 17 ja 19. Näin vältetään ”ikäkiusaamista” ja nuorimmat pääsevät nukkumaan aikaisemmin. Jos eri-ikäiset kaverit haluavat nukkua samassa huoneessa, se tapahtuu aina nuoremman mukaan eli esim. 11- ja 13-vuotiaat kaverukset nukkuvat 11-vuotiaille suunnatussa luokassa
  2. Nuorempien ryhmien (9-15) huoneisiin pyritään saamaan mukaan aikuinen, valvojaksi sekä ennen kaikkea tueksi ja turvaksi.
  3. Jokaisen luokan ovella olisi numeroitu nimilista, ketkä luokassa yöpyvät. Se helpottaa yövalvojan pääluvun laskemista tarkistuskierroksella.
  4. Kaikkien keihäskoululaisten on oltava luokassa klo 23, jolloin valvojat tarkistavat kaikki yöpymistilat. Valvojat huolehtivat hiljaisuudesta ja pyrkivät rauhoittamaan luokat hiljaisuuteen klo 24 mennessä.
  5. Klo 21-03 välisenä aikana majoitustiloja vahtii vähintään neljä henkilöä: Kaksi kiertämässä käytävillä, yksi pihalla ja yksi huolehtimassa pääovesta, josta ainut kulku sisälle klo 22 jälkeen.
  6. Kaikkien klo 23 jälkeen majoitustiloihin tulleiden nimet otetaan ylös ja asiat käsitellään keihäskarnevaalien toimesta.
  7. Alaikäisen päihtyneen nuoreen kotiin otetaan yhteyttä ja lähetetään kotiin karnevaaleilta heti seuraava aamuna.