Majoitus

Karnevaalipaketin majoitus tapahtuu koululuokassa. Ota mukaan oma retkivuode, ilmapatja tai vastaava sekä peitto, tyyny ja lakanat tai esim. makuupussi.

Aikuinen, siis esimerkiksi isä tai äiti, voi majoittautua luokassa lapsen kanssa ihan ilmaiseksi. Jos aikuinen ei kuulu aikuisryhmään, hän ostaa vain erikseen ruokaliput.

Parempaa majoitusta SydänSuomen Keskusvaraamon kautta

Koulumajoitus kuuluu keihäskoulun hintaan, mutta omakustanteisesti voit varata tasokkaampaa majoitusta SydänSuomen Keskusvaraamon kautta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia hotelli-, motelli- ja muun tason majoitusvaihtoehtoja.

Tiedustelut: SydänSuomen Keskusvaraamo, Marja Tölli, p. 041 3171 676.

Turvallisuus- ja järjestyksenvalvontasuunnitelma majoituksen osalta:

  1. Nuorien yöpyminen tapahtuu ikäluokittain eli saman ikäiset samaan huoneeseen, esim. 9-11, 13, 15, 17 ja 19. Näin vältetään ”ikäkiusaamista” ja nuorimmat pääsevät nukkumaan aikaisemmin. Jos eri-ikäiset kaverit haluavat nukkua samassa huoneessa, se tapahtuu aina nuoremman mukaan eli esim. 11- ja 13-vuotiaat kaverukset nukkuvat 11-vuotiaille suunnatussa luokassa
  2. Nuorempien ryhmien (9-15) huoneisiin pyritään saamaan mukaan aikuinen, valvojaksi sekä ennen kaikkea tueksi ja turvaksi.
  3. Jokaisen luokan ovella olisi numeroitu nimilista, ketkä luokassa yöpyvät. Se helpottaa yövalvojan pääluvun laskemista tarkistuskierroksella.
  4. Kaikkien keihäskoululaisten on oltava luokassa klo 23, jolloin valvojat tarkistavat kaikki yöpymistilat. Valvojat huolehtivat hiljaisuudesta ja pyrkivät rauhoittamaan luokat hiljaisuuteen klo 24 mennessä.
  5. Klo 21-03 välisenä aikana majoitustiloja vahtii vähintään neljä henkilöä: Kaksi kiertämässä käytävillä, yksi pihalla ja yksi huolehtimassa pääovesta, josta ainut kulku sisälle klo 22 jälkeen.
  6. Kaikkien klo 23 jälkeen majoitustiloihin tulleiden nimet otetaan ylös ja asiat käsitellään keihäskarnevaalien toimesta.
  7. Alaikäisen päihtyneen nuoreen kotiin otetaan yhteyttä ja lähetetään kotiin karnevaaleilta heti seuraava aamuna.