Vanhempainryhmä

Koko perhe voi hyvin nauttia ja ennen kaikkea oppia keihäänheiton saloja Pihtiputaan pitkänä viikonloppuna. Lapset keihäskoulussa Suomen parhaiden valmentajien opissa, mutta aikuisille tarjotaan ihan samaa. Vanhempien lisäksi ryhmän ohjelma on suunnattu seurojen ohjaajille ja valmentajille sekä aikuisurheilijoille, jotka haluavat saada lisäoppia keihäänheitossa.

Vanhempainryhmälle on suunniteltu koko keihäskoulun ajaksi oma ohjelma, jossa parhaat asiantuntijat kertovat ja näyttävät keihäänheiton tekniikka- ja fysiikkaharjoittelusta. Luvassa myös luentoja ja harjoitusseurantaa kentällä. Ja tekemällä sitä oppii parhaiten, joten ilman muuta heittämäänkin pääsee 🙂

Vanhempainryhmän ohjelma on ilmainen kun oma lapsi tai valmennettava osallistuu keihäskouluun. Tähän voi edullisesti ottaa lisäksi ruokailupaketin (100 € ke-su tai 80 € to-su) tai ruokailut + koulumajoituksen yht. 100 tai 120 €. Mikäli tulee mukaan ryhmään ilman valmentaja-/vanhempistatusta tulee maksaa normaali koulumaksu eli 160 euroa. Pihtiputaalla on tarjolla erilliseen hintaan myös motelli- ja hotellitason majoitusta sekä muutamia rivitaloasuntoja karnevaalien ajaksi. Näihin majoituksiin vastaa majoituspäällikkö (tiedustelut ja varaukset) Tuula Kinnunen: martuukinnunen@gmail.com, puh. 040 777 4299.

Ohjelma

Vanhempainryhmän rehtori 2018: Mauri Auvinen